reede, 17. veebruar 2017

Oletko kyllästynyt lainaamaan rahaa ystäviltä?

Oletko kyllästynyt lainaamaan rahaa ystäviltä? Haluatko antaa tauon ylityöstetylle luottokortillesi? Saatat olla ihanteellinen ehdokas henkilökohtaiselle lainalle! Tämän kätevän palvelun tarjoaa alueesi luotettavimmat pankit, ja se antaa sinulle ylimääräistä rahaa ilman vuosien velkoja. MoneyNerds avulla voit tarkistaa kaikki parhaat henkilökohtaisen lainan tarjoukset ja verrata edullisimpia saatavilla olevia hintoja.
1. Kodin remontointi ja uudistus
Ehkä annat kaupunkiasunnollesi paljon tarvittavan kunnostuksen, tai perheesi koti tarvitsee äärimmäisiä sähkö- ja putkikorjauksia. Monet ihmiset tekevät sen virheen, että he lykkäävät elintärkeitä kotiremontteja, kunnes on liian myöhäistä. Kohdentamalla varoja näihin remontteihin nyt, voit sekä säästää itsesi hässäkältä sekä nostattaa tonttisi arvoa, jos haluat myydä tai vuokrata sen.
2. Lasten lähettäminen kouluun
Koulutus jos joku vie varmasti suuren osan perheen tuloista. Jokaisen vanhemman prioriteetti tulisi olla lasten hyvä koulutus, ja henkilökohtainen laina voi helpottaa lukukausimaksujen taakkaa. Tämä on kätevä idea, oli sinulla sitten yksi lapsi tai kolme, varsinkin jos lähetät heidät yksityiskouluun.
3. Jatko-opinnot
Henkilökohtaiset lainat eivät vain sovi lastesi koulutukseen; voit käyttää rahat omaasi myös! Ehkä mietit MBA:si tekemistä, tai Tohtorintutkinnon jatkamista syventääksesi valittua alaasi. Nykypäivän työmarkkinoiden tullessa kilpailukykyisemmiksi päivä päivältä, monet ihmiset kääntyvät jatko-opintojen puoleen antaakseen kokemukselleen (ja ansioluettelolleen) potkua.
4. Yrityksen aloittaminen
Niin yllättävältä kuin se kuulostaakin, henkilökohtaisista lainoista on tulossa suosittu tapa rahoittaa ihmisten ensi-yrityksiä. Jos sinulla on hyvä luottokelpoisuus ja haluat yrittäjäksi sydämesi kyllyydestä, henkilökohtainen laina on kätevä vaihtoehto, jota voit tiedustella paikallisesta pankistasi.
5. Lomat ja pyhäpäivät
Ah, matkustus. Se on miljoonien toivomuslistojen tukipilari, ja hyvästä syystä. Lentojen, hotellihuoneiden, opastettujen matkojen ja muiden kalliiden kulujen jälkeen, matkustamisen hinta voi paisua. Ota henkilökohtainen laina rahoittamaan suuri nyt-tai-ei-koskaan lomamatkasi ulkomaille, vaikka toiselle häämatkalle Karibialle tai perhelomalle Eurooppaan.
6. Häät ja Erityistilaisuudet
Häät ovat melkein jokaisen naisen elämän tärkein päivä, puhumattakaan kalleimmasta. Henkilökohtaisen lainan avulla, sinun ei tarvitse oikoa mutkia suurena päivänäsi. Käytä raha pitopalveluun, tapahtumapaikan vuokraan, kukkiin, ja jopa siihen kauniiseen designer häämekkoon jota olet katsellut kihloista asti.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar